Sleek i-Divine Ultra Mattes V2 Darks paleta (swatches)

Jaoooo ja jedva docekala da se pohvalim!!!
Vec nekoliko dana sam ocarana ovom paletom, od kad mi je stigla.. A tek kad sam je probala!! Pa ja sam ostala bez teksta! 
Meni i dalje nije jasno zasto ja ranije nisam kupila Sleek paletu, a vec dugo citam samo lepe stvari o njima. Pratila sam recenzije, gledala yt klipove i opet, nikako da je narucim!
Ali eto, skoro sam vam pisala o popustima na eng. sajtu Make Up Plaza (koji jos traju), i iako ova paleta nije bila na popustu, resila sam konacno da je kupim. Bas ovu da, jer mi se dugo vec svidja, i rekla sam prvu Sleek paletu koju budem uzela, bice deff ova! I tako, narucila je ja konacno i posle 7, 8 dana, stigla mi je, sa ostalom sminkom.

Inace, cena ove divne palete je 1.400 din, oko 12e, a ukoliko uzimate preko eng. sajta MUP, kod njih je 3.150 HUF-a, sto isto izadje, tako da vam dodje sve jedno gde je narucite. 
Ja znam da ova paleta nije nikakva novina, vec dugo je dostupna, ali kako ste se dosta raspitivale za nju, ja sam resila da napisem ovu recenziju, i naravno pokazem vam swatch-eve. Pa da krenem iz pocetka 😀


Puno ime ove palete je Sleek Ultra Matte Darks V2 i-Divine Palette, i evo sta proizvodjaci kazu za nju 👇👇👇

* Extra pigmentisana, vrlo jaka, zivahna mineralna paleta, takodje poznata kao i V2 paleta. U paleti se nalaze samo matt boje. Iako je naziv palete "tamna", moze se naci i neutralna boja, ali nece zaseniti originalnu funkciju proizvoda tj. duboko sencenje. Tekstura je skoro kremasta, nema nista kredaste prirode. Veoma jake, super pigmentisane boje. Na kozi imaju veoma mek, prijatan osecaj. Posto su jake boje, potrebna je veoma mala kolicina. Izdrzljive, nisu praskaste prirode, mogu se koristiti i bez baze. Na masnoj kozi sa malo podloge izdrze vise od osam sati. Sa kvalitetnim prajmerom na normalnoj kozi izdrze mnogo vise. Paleta - kao i druge i-Divine palete - je profesionalni vegan proizvod. Prema mnogima za uklanjanje je potreban proizvod za vodootpornu sminku.


Slozila bih se sa svim gore navedenim. Iskreno, prvi put kada sam je probala, nisam mogla da poverujem koliko je pigmentacija ove palete dobra. Istina je da moze da se koristi bez baze, cak i mislim da sa bazom senke dobiju malo drugaciju nijansu. Ne sve, pojedine, ali pisacu vam i o tome. Kao sto vidite na ovoj fotografiji, pakovanje kutije u kojoj je paleta, ovako izgleda. Meni se cak i svidjaju kutijice Sleek-ovih paleta. 
Sto se gramaze tice, pise da paleta ima 13,2 gr a samo pakovanje je dimenzije 14 x 7,5 cm.




Sama paleta je crne boje, dolazi u plasticnom pakovanju, ali u pitanju je malo jaca plastika, ne izgleda jeftino to je sigurno, iako vam mozda na fotografijama deluje totalno jednostavno i prosto. Meni se cak i ovaj obican izgled palete svidja..
U unutrasnjosti palete imate ogledalo i cetkicu koja na obe strane ima sundjercic, sa kojim je bas lako nanositi senke, a i lako se cisti.







Sto se senkica tice, sada cu vam nabrojati sve nijanse, pocev od gonjeg reda, sa leve strane:
- ORBIT - u opisu pise tamno plava, a meni je nesto izmedju tamno plave i tamno zelene
- INK - indigo plava
- HIGHNESS - u opisu pise da je jaka ljubicasta, ali ja bih za ovu nijansu rekla da je nesto izmedju ljubicaste i roze
- NOIR - crna
- DUNE - bez
- PILLOW TALK - u opisu pise krem, ali ova nijansa je po meni bela
Donji red:
- THUNDER - siva
- MAPLE - bordo, braon
- FELSH - svetlo braon, bez
- PAPER BAG - kafa
- VILLAIN - ljubicasta, rubin
- FERN - tamno zelena

Veoma su interesantne senke, a zasto to kazem, videce sada, kada vam pokazem swatch-eve 👇👇👇

* sa blicem, bez baze za senku

* bez blica, bez baze za senku


E ovako, sad je okrenuta slika, pa ce vam mozda biti malo komplikovanije da pratite ovo sto cu vam napisati, i uporedite sa gornjom fotografijom gde sam vam pisala imena senkica i nijanse, ali u svakom slucaju necu vam o svim senkama pisati, jer nema potrebe. Izdvojicu par senkica, i o njima cu vam par reci reci. Prvo, kao sto i same vidite, nije neka razlika u paleti, kada pogledate fotografiju sa i bez blica. 

Ali mene su malo zbunili na sajtu kada su napsali da je npr bela senka, tj PILLOW TALK, krem. Ova senka je bas bela, sto mozete i same primetiti.

Druga senka za ciji opis se nisam slozila, je skroz dole levo, tj ORBIT, za koju su napisali da je tamno plava, sto po meni nije bas tacno. Ova senka je nesto izmedju tamno zelene i tamno plave, tj ovako kada pogledate u senku, i na fotografiji cini se da je tamno zelena, ali kada je nanesete ona je bas nesto izmedju tamno zelene i tamno plave.

Treca senka za koju se takodje ne slazem sa opisom je treca odozdo sa leve strane, tj HIGHNESS, za koju su oni napisali da je jaka ljubicasta, a ova senka deff nije jaka ljubicasta. Ja bih rekla da je nesto izmedju ljubicaste i roze, mozda cak i ciklama.

I jos jedna senka kojoj su donekle i pogodili opis, ali na oko deff tako ne izgleda, je peta odozdo sa desne strane, tj VILLAIN, za koju su napisali da je ljubicasta - rubin. Ova senka, ovako gledajuci i na fotografiji, deluje kao cigla boja, ili bordo. Sa bazom ova senka ima neku nijansu ljubicasto - roze. Cak i rubin opis bi odgovarao. 







Jos nesto bih vam rekla, sto se ovih senkica tice. Pigmentacija se razlikuje od senke do senke. Pa tako, gledajuci ove dve poslednje fotografije, najvise su pigmentisane prva i druga u gorenjem redu (s'leva na desno) i treca, peta i sesta u donjem redu. Zatim, malo manje pigmentisane su treca, peta i sesta u gornjem redu, i prva i cetvra u donjem redu. I ostale su cetvrta u gornjem i druga u donjem redu, koje su krem (gornja) i bez (donja), slabije pigmentisane.

To bi bilo to, sto se ove palete tice. Sve u svemu, ja sam preeezadovoljna! Zaljubljena sam u ovu paletu, i deff cu kupiti i ostale.. Kako je na mene ostavila jak utisak ova paleta, tako su i druge (citala sam) ostavile na dame sirom sveta. Svima bih je preporucila to je sigurno, a ostavicu vam sada i link sajta Make Up Plaza gde mozete naruciti Sleek palete, po ceni od 1.400 din, kao sto sam vam vac rekla. 

I za kraj, pogledajte kako sam se ja nasminkala sa senkama iz ove palete 👇👇👇


* Ovde sam koristila VILLAIN i PILLOW TALK senke

* Ovde sam koristila ORBIT i PILLOW TALK senke



DRAGE MOJE, NADAM SE DA VAM SE DOPALA OVA RECENZIJA. AKO JESTE, SLOBODNO JE PODELITE SA PRIJATELJICAMA, I UKOLIKO IMATE I VI NEKU SLEEK PALETU, VOLELA BIH DA MI KAZETE VASE MISLJENJE I UTISKE!!! 

PREDLOG NEKI ZA SLEDECU SLEEK PALETU?
















You Might Also Like

0 коментара