Make up favoriti iz 2016-te godine




                     
Drage moje lepotice,
prvo želim vam svima Srećnu Novu 2017-tu godinu, sve novogodišnje i božićne praznike!!!

🎁💐🎀🎁💐🎀🎁💐🎀🎁💐🎀🎁💐🎀🎁💐🎀🎁💐🎀🎁💐🎀🎁💐


Iskoristiću priliku da vam se zahvalim na vašoj podršci i što ste bile uz mene i pratile moj rad, od samog početka! Meni mnogo znači što se interesujete, i što ste sve više i više, svakim danom, uz mene! 
Hvala vam što ste uz mene i što me pratite ovde, na mom blogu, ali isto tako i na mojoj fb stranici - Moja divna sminka/Prodaja, recenzije, saveti, kao i na instagram profilu ivanaaa_make_up.
2016-ta godina se završila i pored toga što su me za ovu godinu vezivale jako lepe uspomene, pogotovo što se tiče make up-a, ja sam zaista jedva dočekala da udjemo u Novu 2017-tu godinu!


Pošto još uvek nisam stigla da vam napišem moje favorite iz 2016-te godine, sada, kada sam sumirala celu godinu, naravno da sam prvu recenziju u ovoj godini, posvetila mojim favoritima iz 2016-te.
Pa da krenem sa nabrajanjem. I da, odlucila sam da ne pišem o nijansama, vec o samim proizvodima.. I red zaista nije bitan!
P.S. Sve veće informacije o proizvodima (gde ih možete nabaviti), možete pogledati otvaranjem samih linkova.


1. ČETKICE 

* četkice ću vam nabrojati s leve na desnu stranu

Mislim da sam u prošlim favoritima imala neke od ovih četkica, ali u svakom slučaju ću vam reći koje su četkice ostavile wow efekat na mene:
- skroz levo, prva četkica je CALA 504 - divna tanka kosa četkica za obrve, medjutim ja je koristim za izvlačenje ajlajnera i zaista sam sa njom prezadovoljna! Ova četkica je deff meni najbitnija!
- druga četkica po redu je CALA 315 - četkica za nanošenje senke. Četkica od sintetičke dlake, odlična i za nanošenje i blend;
- treća četkica je BLUSH 32A - sintetička četkica za konturisanje lica. Ovu četkicu koristim u svakodnevnom šminkanju;
- četvrta četkica je BLUSH 7A - ova četkica je od prirodne dlake, i odlična je za konturisanje lica i nanošenje rumenila;
- peta četkica je CALA 208 - odlična četkica za konturisanje lica, od sintetičke dlake, koja prati oblik prirodnih kontura lica, tako da bih je preporučila i svim početnicama, jer je uz ovakvu četkicu veoma lako izvući savršene konture;
- i poslednja četkica je BLUSH 32 - divna multifunkcionalna sintetička četkica za nanošenje mineralnog pudera, pudera u kamenu, ali isto tako i tečnog pudera ili za nanošenje rumenila.

Inače, sve ove četkice možete naručiti online, preko sajta Alexandar Cosmetics, ili u svim njihovim radnjama širom Srbije i svim distributivnim centrima. 

2. MASKARE


Što se maskara tiče, ja nisam nešto mnogo probirljiva. Ali nešto što mi je jako bitno je sama četkica. Volim klasične četkice, ne volim ove nove modernizovane što za volumen, što za duže trepavice itd... Ja sam što se toga tiče staromodna, i volim obične četkice. Moj favorit dugo je bila i ostala:
L'Oreal Architect 4D maskara. Deff moja omiljena i već je dugo koristim. Inače, ja sam ljubitelj L'Oreal-ovih maskara. Ova maskara se ne razmazuje, divno se nanosi i lako se skida! Obožavam je!
L'Oreal Miss Hippie maskara je moja druga od skoro omiljena. Nisam sigurna da li je ovo poslednja maskara od L'Oreal-a, ali ja sam je kupila pre mesec dana otprilike, i baš mi se svidja! Isto ima skoro pa klasičnu četkicu, ne razmazuje se i može da se nadogradjuje odlično! 

Obe maskare možete naći u Lilly Online Shop-u, ili u samim marketima.

3. BAZE ZA SENKE



Naravno da je današnje šminkanje prosto nezamislivo bez baze za senku, ili prajmera. Imale ste prilike da vidite kod mene puno puta kako pojedine senke izgledaju bez i sa bazom, ali evo čisto da biste se podsetile, možete pogledati u recenziji Moji favoriti!!! prvoj recenziji o favoritima, gde sam takodje pisala o ovim bazama. 
- Bela baza - NYX Eye Shadow Base ESB 01 - odlična baza za sve svetle senke, mada može naravno i za tamnije ali ima slabiji efekat;
- Crna baza - NYX Eye Shadow Base ESB O5 - odlična baza za sve tamnije senke. Sa ovom bazom crna senka je BAŠ crna! Za efekat smokey eye crna baza vam je neophodna;
- Hd baza - NYX HD Eye Shadow Base ESB 04 - divna baza u nijansi takodje povećava postojanost i intenzitet boja senke za oči.

Ove baze možete naručiti preko online prodavnice Alexandar Cosmetics-au svim njihovim radnjama širom Srbije i svim distributivnim centrima. 

4. PUDERI 


Što se pudera tiče, dame koje me prate i na fb, dobro znaju da ja stalno isprobavam nove. Makar ove pudere koji su nam dostupni. Zato sam te pudere i izabrala, koje možete naći kod nas u prodaji (i neke na mojoj fb stranici, gde se bavim i prodajom šminke).
L'Oreal Indefectible 24h puder, je zaista ostavio jak utisak na mene, od prvog korišćenja i to ste mogle pročitati na mojoj fb stranici, ali ukoliko niste, izvolite link beleške i tu možete pročitati baš sve o ovom divnom puderu;
L'Oreal Indefectible 24h Matt puder, je još jedan divan tečni puder kojim sam ja prezadovljna! Razlike izmedju ovog i prethodnog pudera zaista ima, ali da ne bih po ko zna koji put pisala o ovom divnom puderu, sve informacije možete pročitati u mojoj recenziji ...svi ti divni puderi... Deff odličan puder za dame koje imaju problem sa t-zonom i masnim delovima na licu;
Max Factor Pan Stik puder - korektor. E evo jedne novine, proizvod koji sam kupila pre mesec dana i zasta sam oduševljena efektom koji postiže. Inače ja ga koristim kao korektor, i zaista mi je odličan! A baš imam problema sa podočnjacima, celi zivot! Mnoge dame ga koriste kao puder i isto tako su zadovoljne.
- I ostao je REVLON COLORSTAY puder. A šta reći o ovom predivnom puderu što već ne znate? Mada, sigurno ima dama koje još uvek nisu isprobale ovaj puder. Ja sam probala tek ove godine, zato je i ušao u moje top favorite! Uskoro ću napisati i recenziju o njemu, jer je deff zaslužio! Ja sam nabavila i za normalnu i za kombinovanu kožu, po dve nijanse, pa po potrebi mešam. Ne koristim ga kao dnevni puder, meni je težak, ali odličan je ukoliko šminka treba da vam istraje duže, pogotovo ako ga fiksirate sa puderom u prahu.

Sve ove pudere možete naručiti preko online Lilly prodavnice, i u svim marketima širom Srbije.

5. PRAJMER ZA LICE


Još jedan divan make up proizvod koji se već našao u mojoj recenziji Moji favoriti!!! i koji bih uvek rado preporučila. Reč je o divnoj bazi tj prajmeru za lice NYX Honey Dew Me Up. Zaista divna baza, veoma prijatnog mirisa, i ovaj prajmer vam omogućava divan svež i zdrav izgled preko celog dana. Možete ga koristiti i ovako, svakog dana, kao zaštitu vašem licu. Ovaj prajmer za lice, po meni, spada u najbolje koje možemo naći na našem tržištu, zato se nemojte mnogo razmišljati oko kupovine istog.

I ovaj proiyvod, kao i sve do sada, možete naručiti preko online prodavnice Alexandar Cosmetics-a i u svim njihovim distributivnim centrima širom Srbije.

6. PALETA ZA KONTURISANJE I HAJLAJT LICA


Evo baš gledam svoje recenzije, i prosto ne verujem da vam nikada do sada nisam pisala o ovoj paleti za konturisanje lica! Radi se o NYX Highlight & Contour PRO HCPP 01 profesionalnoj paleti koja sadrži osam neutralnih nijansi za konturisanje i hajlajt lica. A danas, kao što znate, konturisanje je obavezno u svakom šminkanju. Meni je ova paleta odlična i još bolje je što možete kupiti i praznu paletu i sami izabrati nijanse koje baš vama trebaju! Prava stvar deff! 

Refile za paletu, kao i samu paletu, možete poručiti preko online prodavnice Alexandar Cosmetics-a, ili u svim distributivnim centrima NYX kosmetike.

7. SENKE


Što se senki tiče, mislim da sam vam o svim ovim senkama već pisala. 
- Skoro ste mogle da pročitate recenziju o divnoj Sleek i-Divine Ultra Mattes V2 Darks paleti i utisku koji je ostavila na mene. 
- Druga senka-pigment koju sam morala da ubacim u ovu recenziju je Sleek Eye Dust Pigment veoma pigmentovana senka-pigment sa hajlajtom i iluminatorom, koji daju vašem oku divan glamurozni sjaj! Ja sam samo jednu nijansu kupila da bih videla o čemu se radi, ali spremam se za novu kupovinu. 
- Sledeći su takodje senke-pigmenti NYX Ultra Pearl Mania LP, senkice u prahu, koje ste kod mene mogle puno puta videti i na blogu i na stranicama. Ako niste pročitale, izvolite i link recenzije NYX Ultra Pearl Mania - Senka/pigment u prahu, gde se možete informisati o ovim senkicama i videti kako izgledaju kada se nanesu bez i sa bazom. Definitivno su moje omiljene senke i često ih koristim. Mnoge dame su vidjale uživo ove senke ali nisu znale ništa o njima i nisu se usudjivale da ih kupe. E to su te senkice za koje ste se dosta puta raspitivale.
- I zadnji, ali ne najmanje bitni su NYX Pigments PIG divni pigmenti, koje možete naći u nekoliko različitih nijansi. Sve nijanse su divne, svetlucave i metalik, veoma pigmentovane, pružaju divan efekat! Ja obožavam ove pigmente i za njih imate posebnu bazu NYX Glitter Primer GLIT 01, pomoću koje vam gliteri neće mrdnuti, mada možete i obične baze da koristite.

Sleek paletu možete naručiti na našem sajtu Make Up Plaza, dok Sleek senke-pigmente možete naručiti preko eng. sajta Make Up Plaza, pošto ih na našem sajtu još uvek nema.
Dok NYX senkice u prahu i pigmente možete naručiti preko online prodavnice Alexandar Cosmetics-a, kao i u svim distributivnim centrima.

8. HAJLAJT


Kao i što izgleda, ovo predivno srce tj. MAKE UP REVOLUTION I love Make Up Blushing Hearts Blusher, je make up proizvod koji sam skoro kupila, ali zaista dugo već želim ovo rumenilo-hajlajt. I naravno, kako sam i očekivala, oduževila sam se prvom upotrebom. Ovih srca ima u nekoliko različitih nijansi, i deff ću još neko kupiti. Tokom ove godine, nisam kupovala rumenila i hajlajt posebno, uvek sam ih dobijala u sklopu neke prof.palete. Imam dosta različitih hajlajt-a i rumenila, u raznim nijansama, ali ovo srce mi je zaista osvojilo srce 👌 Koju god nijansu izabrale, nećete pogrešiti to je sigurno!

A ova divna srca možete naručiti online preko eng. sajta Make Up Plaza, na našem sajtu još uvek nema Make Up Revolution kozmetike.

9. KARMINI


U toku ove godine, toliko je bilo prijatnih iznenadjenja sto se tiče karmina i sjajeva. Mogle smo da biramo izmedju raznih proizvodjača, na našu radost! 
- Zato cu prvo spomenuti karmin Aura Matte Long Lasting Lip Cream. Sve dame veoma dobro znaju kakvi su ovo karmini. Mislim da ne postoji žena koji bar jednu nijansu ovog karmina nema. Pa tako i ja. Baš sam dosta koristila ove matt karmine. Stvarno su super, a dugotrajnost je najveći plus definitivno!
- Sledeći matt karmin je NYX Matte Lipstick MLS. Divni matt karmin, veoma pigmentisan i postojan. Ovo nije dugotrajni ruž, ali zaista se dugo zadržava na vašim usnama, i usne su vam hidrirane tokom čitavog dana. Nemate osećaj suvih usana, kao kod nekih matt karmina, iako ovaj ruž zaista pruža divan matt izgled. Meni se baš dopada ovaj karmin, i iskreno ne troši se brzo.
- Naravno da moram spomenuti i divne GR Longstay Liquid Matte Lipstick karmine. Izazvali su potpunu pometnju, kada ih je GOLDEN ROSE lansirao na tržište. To je ujedno bio i njihov povratak, posle toliko godina. Ovi karmini su jednostavno odlični! Veoma dugotrajni, mogu se nositi i bez olovke, jer im je tekstura zaista na zavidnom nivou. Ma divni su i ja ih obožavam!
- I odlučila sam da još jedan proizvod ubacim u favorite što se karmina tiče. A to su GR Matte Lipstick Crayon-i. Još jedan odlićan proizvod kozmetike GOLDEN ROSE. Ja sam prvo, sećam se, kupila dve ili tri olovke, a kada sam isprobala ove karmine lepo, vratila se po još nekoliko nijansi. Meni su zaista divne ove olovke! Koristim ih svakodnevno, preko celog dana. Ako mi nekad smeta što su mi usne suve, dodam fiksator i sve mi bude ok!

Aurine karmine, i GR karmine i olovke, kao i celokupni asortiman, mozete naručiti online preko Lilly prodavnice, ili u svim Lilly marketima.
NYX ruževe možete naručiti online preko Alexandar Cosmetics-a, ili u svim distributivnim centrima.

10. GEL I SENKA ZA OBRVE


Što se obrva tiče, moj ritual svakog dana je dobro poznat. Nekada ne stavim senku, puder mi je već obavezan, i sredjivanje, tj. crtanje obrva mi je obavezno svakog jutra (a mislim da je i svakoj dami). Ja ne volim instagram obrve, volim da se što manje vidi da su crtane, tako da mi sve zavisi od vremena. 
- Kad nemam dovoljno vremena za detaljno crtanje, ja obrve pojačam NYX Eyebrow Cake Powder ECP puderom za obrve, tj senkicom. Ovo pakovanje, pored dve nijanse pudera, sadrži i dve četkice (za raščešljavanje obrva i nanošenje senki) i vosak. 
- A kad želim lepo da nacrtam obrve i da mi se jače vide, koristim odličan NYX-ov proizvod, koji sam ove godine na kursu prvi put probala, a to je NYX Eyebrow Gel EBG, gel koji ima vodootpornu formulu, što je odlično, ne može se tek tako skinuti. Mislila sam da za nanošenje ovog gela treba neko veće znanje, ali nisam bila u pravu. Zaista je lak za nanošenje. Ovaj proizvod je moj najveći spas, ove godine, što se šminke tiče!

I jedan i drugi proizvod možete naručiti online preko Alexandar Cosmetics-a, ili možete kupiti u svim njihovim distributivnim centrima.

11. OLOVKE


I poslednje o čemu ću vam pisati su olovke koje koristim i koje su mi obavezne.
- Skroz dole je olovka RIMMEL Eyebrow pencil, odlična olovka za iscrtavanje i popunjavanje obrva. Ja je koristim sa puderom, ili senkom za obrve. Inače, ova olovka je moj dugogodišnji prijatelj, koristim je godinama unazad i bez nje ne idem nigde!
- Sledeća olovka koja mi se baš dopala je RIMMEL Exaggerate Auto Eyeliner. Odlična olovka, pogotovo ova nijansa koju vidite. Interesantna zelena sa sitnim šljokicama. Super izgleda kada se nanese i ispod donjih trepavica.
- U sredini je olovka o kojoj sam vam već pisala, a to je NYX Wonder Pencil WP, olovka za oči i usne. Ja je koristim i da bih oivičila obrve, a ako želite više o mom utisku, izvolite link recenzije Moji favoriti!!! gde ćete naći detaljni opis ove fenomenalne olovke.
- Naredne dve olovke su iz iste kolekcije, samo se razlikuju nijanse. Divne olovke, lake za nanošenje, tj meke, jako pigmentovane i otporne na razmazivanje. Radi se o NYX Slide on SL olovkama za oči. Ako želite da znate više o njima, pročitajte moju recenziju Moji favoriti!!! 
- Tu je i ajlajner NYX Glam Liner Aqua Luxe, vodootporan, sa visokom pigmentacijom za kreiranje glamuroznog izgleda. Dostupan u je 9 svetlucavih nijansi. Ovaj ajlajner ima odličnu, tanku četkicu, tako da ćete lako i precizno aplicirati ovaj proizvod, bez puno muke. Još jedna odlična stvar je da je ovaj ajlajner na popustu od čak 50% i taj popust trajaće do 02.05.2017-te!
- Još jedna senka-olovka koja me je zaista oduševila, pre par nedelja, je GR LONGSTAY Eyeshadow Stick. Ova divna vodootporna senka ima izvrsnu moć pokrivanja, kremastu formulu, i baršunaste teksture je. Ja sam kupila srebrnu olovku, jer nisam znala da li je stvarno toliko dobra kao što sam čitala o njoj. Ali deff ću nabaviti i ostale 4 nijanse, jer ovu olovku koristim svakog dana u svom dnevnom make up-u. Ma zaista je FENOMENALNA!
- I poslednji proizvod koji sam morala ubaciti u moje favorite je NYX Epic Black Mousse Liner EBML, vodootporan gel ajlajner, intenzivno crn i matt. Ja verujem da ima i boljih gel ajlajnera, makar sam čitala dosta o drugima, koje ću sigurno kupiti, ali do tada, meni je ovaj ajlajner odličan! Ja sam prvo kupila običan, crni gel ajlajner i bio mi je dobar, ali pošto imam problem sa suznim očima i spuštenim kapcima, jako me je nerviralo što mi se razmazivao. Stalno sam morala da proveravam da li se razmazao i preslikao. I kada sam istrošila taj običan i krenula opet da ga kupim, požalila sam se radnici Alexandar Cosmetics-a, kako se nerviram i pitala je da mi da savet za neki drugi i ona mi je rekla da uzmem isti samo sa matt završnicom. Tada nisam znala da u suštini matt ajlajneri se ne razmazuju tj da su vodootporni. I od tada koristim ovaj ajlajner, i odličan mi je. Uz pravu četkicu, veoma se lako nanosi!

Sve NYX-ove proizvode možete naručiti preko online prodavnice Alexandar Cosmetics-a, kao i u svim njihovim distrubutivnim centrima.
A RIMMEL i GOLDEN ROSE (GR) olovke i svu kozmetiku, možete naručiti preko online prodavnice Lilly, ili u svim marketima Lilly, širom Srbije.

Drage moje, nadam se da vam se moj izbor make up proizvoda dopao! Ako se neki proizvod našao u vašem najužem krugu, podelite to samnom, i sa ostalim damama!

AKO VAM SE DOPAO TEKST, PODELITE GA SA PRIJATELJICAMA, I DO NEKOG NAREDNOG PISANJA..




















You Might Also Like

2 коментара

  1. Prvo da ti poželim sve najbolje u Novoj Godini!
    Što se tiče ovih proizvoda, dijelimo isto mišljenje o Golden Rose ruževima i Max Factor Pan Stick-u. I ja ga također koristim kao korektor, vrlo malo stavim na kritično područje, pa preko puder. A nekada i kao konturu, kada se šminkam "na brzinu" i mogu ti reći da je super i tako.

    http://beautycornerbyemina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Emina!
      Zelim i ja tebi sve najjbolje u Novoj godini! Puno uspeha i ispunjenih planova ti zelim u ovoj godini! Drago mi je da delimo ista misljenja oko nekih od mojih favorita :) Max Factor Pan Stik je odlican puder, meni korektor. Zaista mi se svidja, samo mi je zao sto nema vise nijansi :( Ali mozda i bude! A za GR, mislim da nismo jedine koje su ovaj proizvod uvrstale u favorite proslogodisnje! Ja sam bukvalno u svacijim favoritima nasla ove karmine.. A zaista su odlicni, nema price!
      Sve najbolje i hvala sto me pratis ;)

      Избриши